<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="65001"%> Naamloos document

WIE ZIJN WE

Welkom op de website van Verdaasdonk Administratie- en Adviesburo

Verdaasdonk Administratie- en Adviesburo is een betrouwbare dienstverlener opgericht door ervaren praktijkmensen uit de wereld van accountancy en belastingadvies. Wij hebben ons ten doel gesteld ondernemers in voornamelijk het midden- en kleinbedrijf en vrije beroepen optimaal bij te staan in hun bedrijfsvoering. Wij combineren de kleinschaligheid van ons kantoor met een brede kennis, ervaring en vakmanschap. Daarnaast zijn ook particulieren voor het verzorgen van hun aangifte inkomstenbelasting van harte welkom.

Wij zijn een kantoor waarbij het persoonlijk contact met en de begeleiding van de relatie nog hoog in het vaandel staat, waar met plezier in het vak gewerkt wordt, en waar op informele basis contact wordt onderhouden met onze relaties waarbij wederzijds vertrouwen een grote factor speelt.

Onze doelstelling is u te informeren, te adviseren, te ondersteunen en bij te staan door het verstrekken van leesbare en begrijpelijke financiële rapportages.

Een administratiekantoor is daarnaast prijstechnisch voordeliger. Wij werken, indien van toepassing, samen met erkende accountants en fiscalisten. Het verstrekken van een accountantsverklaring is dan ook mogelijk. Bij accountantskantoren behoort ruim 90% van de werkzaamheden, net als bij administratiekantoren, uit het verwerken van administraties. Een accountant heeft u nodig voor een zogenaamde accountantsverklaring. Bij het samenstellen van het overgrote deel van de jaarrekeningen door een accountant wordt er echter geen accountantsverklaring verstrekt waarbij echter wel de accountantstarieven worden berekend.